ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
نکاتی درباره چربی ها
1. بیشتر از چربی های گیاهی استفاده کنید. احتمالاً نسبت یک سوم چربی حیوانی به دو سوم چربی گیاهی مطلوب است. حتی اگر فعالیت بدنی دارید بهتر است این نسبت را رعایت کنید.
2. از چربی گیاهی که به صورت هیدروژنه است حتی المقدور اجتناب کنید مانند روغن های نباتی جامد که حاوی نسبت بالایی از اسید های چرب اشباع و ترانس می باشند.
3. بعضی از روغن ها مانند زیتون به دلیل داشتن اسید های چرب تک غیر اشباع به نام اسید اولئیک امکان کاهش سطح کلسترول سرم را دارند. احتمالاً اسیدهای چرب تک غیر اشباع بر مقدار چربی مفید تأثیری ندارند شاید ورزش بهترین گزینه برای افزایش سطح چربی مفید باشد.
4. مقدار کالری روزانه مصرفی خود را مشخص نمایید و بر اساس آن مقدار چربی مورد نیاز روزانه را تعیین کنید. هیچگاه چربی ها یا روغن ها را از رژیم غذایی خود حذف نکنید عدم مصرف چربی لطمات جبران ناپذیری به بدن وارد می سازد.
5. از مصرف بیش از حد روغن کبد ماهی اجتناب کنید زیرا می تواند باعث کاهش ویتامین E و ابتلا به خونریزی گردد.
6. مصرف زیاد چربی می تواند کاهش کارائی ورزشکار و خستگی وی را به همراه داشته باشد.
7. هرچه بر شدت تمرین افزوده شود سهم چربی در تأمین انرژی کمتر شده و بر سهم قندها افزوده می شود( اگر تمرین از 75% حداکثر ضربان قلب فراتر رود این امر به وقوع خواهد پیوست)
متشکرم
سلام و درود از لطف شما